Pricing Table Particle

Quickly drive clicks-and-mortar catalysts for change
 • Basic
 • Standard Compliant Channels
 • $50
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 1 GB of space
 • Support at $25/hour
 • Sign Up
 • Premium
 • Standard Compliant Channels
 • $100
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 10 GB of space
 • Support at $15/hour
 • Sign Up
 • Platinum
 • Standard Compliant Channels
 • $250
 • Completely synergize resource taxing relationships via premier market
 • 30 GB of space
 • Support at $5/hour
 • Sign Up
RASADNIK STEFANOVIĆ
Porodični rasadnik koji se bavi proizvodnjom voćnih sadnica i loznih kalemova dugi niz godina. 063/8300828
VOĆNE SADNICE
Svojom ljubaznošću, preciznošću kao i kvalitetom naše robe trudimo se da opravdamo ukazano poverenje stalnih kupaca.
LOZNI KALEMOVI
Zahvaljujući višedecenijskoj tradiciji i iskustvu koje posedujemo, nadamo se da ćemo zadovoljiti kriterijume budućih kupaca kako bi ostvarili nove kontakte.
RASADNIK STEFANOVIĆ
u svojoj ponudi nudi veliki izbor voćnih sadnica i loznih kalemova, stručne savete i usluge distribucije 063/8300828
PROIZVODNJA I PRODAJA
visokokvalitetnih sadnica voća i loznog kalema deklarisanih po važećim zakonima Srbije. Kupovinom naših sadnica možete dobiti podsticajna sredstva Ministarstva poljoprivrede
DISTRIBUCIJA PROIZVODA
Obratite nam se s poverenjem i uverite se u naš kvalitet! Sadnice voća i lozne kalemove dovozimo na kućnu adresu!
RASADNIK STEFANOVIĆ
u svojoj ponudi nudi veliki izbor voćnih sadnica i loznih kalemova, stručne savete i usluge distribucije 063/8300828
ONLINE PRODAJA
Internet prodaja na našem sajtu je prva te vrste u našoj zemlji. Nudimo Vam uvek dobre cene i sigurnu online kupovinu.
TRADICIJA
duga preko šezdeset godina, širok asortiman i ekstra kvalitet naših sadnica, garancija su za Vaš i naš zajednički uspeh.

Rasadnik Stefanović nastao je još 60-ih godina prošlog veka i od tada se uspešno već generacijama bavi proizvodnjom i distribucijom vocnih sadnica i loznih kalemova. Nalazi se u selu Konjuh u opstini Kruševac, u kraju koji je već godinama poznat po proizvodnji sadnica voća i loznih kalemova.

Uz visok kvalitet sadnica koje se sa ljubavlju već generacijama stvaraju u našem rasadniku svi naši kupci i partneri dobijaju i garanciju, sertifikat, stručne savete oko sadnje, rezidbe, obrade i zaštite naših sadnica. Za naše sertifikovane i standardne sadnice možete dobiti i kompletnu prateću dokumentaciju za podsticajna sredstva koja daje Ministarstvo za poljoprivredu,sumarstvo i vodoprivredu Srbije za podizanje novih zasada (vocnjaka i vinograda).

Rasadnik voćnih sadnica i loznih kalemova Stefanović je nastao u srcu kalemarstva, naime, jos 1924. godine, kada je u Konjhu osnovana prva zadruga, selo je poznato po proizvodnji vinove loze i voćnih sadnica. Zadruga je nosila naziv "Kalemar" i zajedno sa nekoliko okolnih sela bila veliki izvoznik sadnog materijala u Sovjetski Savez. 

Kako kvalitetatan plod nastaje od kvalitetnog drveta, kvalitetno drvo od kvalitetne sadnice, a kvalitetna sadnica iz slozenih generativnih i vegetativnih procesa, skrecemo paznju na vaznost pazljivog odabira sadnog materijala, jer se greške učinjene na početku teško mogu ispraviti. 

Naš sadni materijal je zasađen širom Srbije, Vojvodine, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Rusije. Široko tržište regiona jugoistične Evrope, ex-yu prostora i bivšeg Sovjetskog Saveza, osvajeno je visokim kvalitetom voćnih sadnica i loznih kalemova iz našeg rasadnika, zdravim sadnim materijalom, preciznim i tačnim uzgojem sorti voća i vinove loze

Godinama unazad koristimo iskustvo naših predaka i pratimo nova svetska otkrića i trendove kako bi usavrsili našu proizvodnju a sve u cilju zadovoljnog krajnjeg korisnika i partnera. Ono sto nam je sve vreme, osim iskustva, bilo prednost, jesu svi mikroklimatski uslovi za proizvodnju visokokvalitetnog sadnog materijala.

Ono što nas izdvaja od drugih a sa ponosom možemo da istaknemo je svakako kvalitet naših sadnica, tačnosti poslovanja i poštovanju dogovorenih rokova i dogovora. Proizvodnja našeg sadnog i loznog materijala stalno je pod kontrolom strucne i inspekcijske sluzbe,te Vam nudimo sirok izbor uz garanciju kvaliteta.

 

DISTRIBUCIJA

Rasadnik Stefanović se već dugi niz godina pored proizvodnje uspešno bavi i distribucijom voćnih sadnica i loznih kalemova.

Naravno logistika, počev od ljubaznog prijema, preko prevoza vlastitim voznim parkom, svakako upotpunjuje našu poslovnu politiku. 

U cilju podizanja nivoa kvaliteta prodaje vršimio isporuku robe uz doplatu za troškove prevoza distibucije voćnih sadnica do kuca. Minimalna količina naručenih sadnica za našu distribuciju je 500 komada. Za manje količine je moguće slanje sadnca brzom poštom.

Za više informacija možete pozvati 063 83 00 828 

ODABERITE JEZIK

srbgenfrdeelhuitroruestr
PRODAJA SADNICA
Ovaj servis je osmišljen tako da možete putem interneta poručiti naše voćne sadnice i lozni kalem
NAŠI KOMINTENTI KAŽU:
Korektno, profesionalno, tačno i odgovorno, ukratko za svaku pohvalu !
Goran Jaćimović
Goran Jaćimović
Građevinski inženjer
NAŠI KOMINTENTI KAŽU:
Svakako glavna preporuka za ovaj rasadnik je kvalitet sadnica i ljubaznost. Sve pohvale !
Marko Slavković
Marko Slavković
Poljoprivredni tehničar
NAŠI KOMINTENTI KAŽU:
Dobio sam kvalitetne sadnice i preporučujem svima ovaj rasadnik
Vladimir Savić
Vladimir Savić
Poljoprivredni proizvođač
Dunja
Jabuka
Tresnja
Kruška
Šljiva
Brskva